Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σημειώστε την ημερομηνία: 28/1/2011. Έρχεται το iPad

Η iSquare ανακοίνωσε ότι η επίσημη κυκλοφορία του iPad σε Ελλάδα και Κύπρο θα είναι η 28η Ιανουαρίου.


Έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις (με Wi-Fi η πρώτη και Wi-Fi και 3G η δεύτερη) και σε χωρητικότητες των 16 GB, 32 GB και 64 GB.
Η multi touch οθόνη είναι διαστάσεων 9,7 ιντσών και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε κάθετα (portrait) είτε οριζόντια (landscape).
Με βάρος 680 γρ. και 730 γρ (για την έκδοση 3G) και πάχος μόλις 13,4 χιλ. σίγουρα είναι πιο ελαφρύ και βολικό από οποιοδήποτε netboοοκ. Εννοείται ότι μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή (PC ή Mac) για να συγχρονίσετε φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια κλπ. Διαθέτει Bluetooth 2.1+ και μπαταρία με διάρκεια έως και 10 ώρες, ανάλογα τη χρήση. Μπορείτε να συνδεθείτε στο ίντερνετ και να σερφάρετε και να δείτε βίντεο υψηλής ανάλυσης ή να το χρησιμοποιήσετε σαν e-book reader και να διαβάσετε κάποιο βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή.

Μέσω του Αpp store ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000.000 τραγούδια και βίντεο, αλλά και περισσότερα από 400.000 εφαρμογές.
Διαθέτει πλήρη υποστήριξη ελληνικών και η τιμή του θα ξεκινάει από τα €529.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της iSquare. Τα επιλεγμένα σημεία πώλησης μπορείτε να τα δείτε εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...