Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Έρχεται εκπληκτικό σε εμφάνιση και επιδόσεις laptop από την MSI

Βασισμένο στην πλατφόρμα της Intel Huron River, το νέο gaming laptops της MSI θα εντυπωσιάσει με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, αλλά και τα κορυφαία υλικά στο εσωτερικό του.

Το GT680 έρχεται με ειδική επικάλυψη στο εξωτερικό για προστασία από τις γρατζουνιές, σύστημα με ρυθμιζόμενα φώτα LED, chiclet keyboard (με σχετικά μαλακά πλήκτρα δηλαδή που στην αίσθηση μοιάζουν με γόμα ή τσίχλα. Πήρε το όνομά του από τη γνωστή εταιρεία με τσίχλες, Chiclets) και βάρος 3,5 κιλά.
Ενσωματώνοντας την τεχνολογία TDE (Turbo Drive Engine) θα έχει τη δυνατότητα για "one-button overclocking" για αύξηση επιδόσεων χωρίς να έχει ο χρήστης γνώσεις overclocking, πολύ καλό ήχο με δύο ηχεία και ένα subwoofer, αλλά και αυτορυθμιζόμενη κατανάλωση ανάλογα με το φόρτο εργασίας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια της μπαταρίας.
Η οθόνη του θα είναι 15,6 ιντσών με Full HD ανάλυση, επεξεργαστής του θα είναι ο τετραπύρηνος Core i7-2630QM στα 2GHz, η μνήμη RAM θα μπορεί να φτάσει τα 16 GB, κάρτα γραφικών θα είναι η πολύ ισχυρή GeForce GTX 460M 1.5GB και θα διαθέτει δύο σκληρούς δίσκους χωρητικότητας 500 GB ο καθένας σε συστοιχία Raid 0.

Εννοείται ότι θα είναι εξοπλισμένος με όλα τα καλούδια της σύγχρονης τεχνολογίας: 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 2.0, HD camera, 7-in-1 card reader, δύο θύρες USB 3.0, έξοδο HDMI για σύνδεση με τηλεόραση και μπαταρία 9 κελιών για να μπορέσουν να λειτουργήσουν όλα αυτά με άνεση.
Δυστυχώς ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει, ούτε και η τιμή του, αλλά όπως και να έχει είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μηχάνημα και το περιμένουμε.




Πηγή: http://www.tcmagazine.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...