Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

25.000 € για ένα κινητό;

Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά κινητά αυτή τη στιγμή με τιμή πάνω από 500€, τα οποία προφανώς δεν τα θεωρούμε φθηνά και οι περισσότεροι από εμάς κοιτάζουμε για κάτι φθηνότερο.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη ποιότητα και χλιδή και είναι διατεθειμένοι να την πληρώσουν. Τις ανάγκες τους έρχεται να καλύψει η εταιρεία VERTU.
Το συγκεκριμένο μοντέλο της εταιρείας (με την ονομασία Constellation Diamonts) είναι κατασκευασμένο από χρυσό και δέρμα πολύ υψηλής ποιότητας (το οποίο η εταιρεία υπόσχεται ότι ποτέ δεν πρόκειται να φθαρεί), κεραμικά πλήκτρα και διαθέτει περιμετρικά μία σειρά από άψογα κομμένα διαμάντια. Κυκλοφορεί επίσης σε έκδοση με δύο σειρές διαμάντια ή/και σασί από λευκόχρυσο. Επίσης, η οθόνη του είναι καλυμμένη από ένα μασίφ κομμάτι ζαφειριού.
Προφανώς επιτελεί και τις λειτουργίες ενός απλού τηλεφώνου, αλλά λίγοι νομίζω πως ενδιαφέρονται για τα χαρακτηριστικά του.
Η τιμή του ξεκινάει από τα € 25.000. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τα υπόλοιπα εκπληκτικά τηλέφωνα της εταιρείας επισκεφτείτε το σάιτ της Vertu.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...