Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Έφυγε η πρώτη παρτίδα του Asus Eee Pad Tranforner

Η Asus ανακοίνωσε πως η πρώτη παρτίδα του δικού της tablet Pc έχει ήδη φύγει την Παρασκευή και είναι στο δρόμο προς Ταϊβάν. Το Eee Pad Tranformer οφείλει το όνομά του στο ότι συνοδεύεται (προαιρετικά) από ένα docking station με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο και συντομεύσεις για το Android.

Το λειτουργικό του είναι η έκδοση 3.0 (Honeycomb) του γνωστού προγράμματος της Google, χρησιμοποιεί τον πανίσχυρο διπύρηνο επεξεργαστή της Nvidia, Tegra 2, ενώ η οθόνη του είναι διαγωνίου 10,1 ιντσών. Στις εξόδους/εισόδους περιλαμβάνονται 2 USB, μία mini-HDMI, SD card reader και έξοδος ακουστικών 3,5 χιλ. Διαθέτει ακόμη μία κάμερα μπροστά για βιντεοσυνδιασκέψεις ανάλυσης 1,3 MP και μία στην πίσω πλευρά 5 MP με δυνατότητα καταγραφής βίντεο HD.
Η Asus έχει προσαρμόσει πάνω στο Android το δικό της user interface ονόματι Waveshare, για μεγαλύτερη ευχρηστία και προσφέρει δωρεάν για ένα χρόνο την υπηρεσία Asus WebStorage, η οποία σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας όχι στην ταμπλέτα σας, αλλά στους servers της Asus. Κάτι που προσφέρει προφανώς μεγαλύτερη χωρητικότητα, αλλά και ασφάλεια από απώλεια δεδομένων.
Κάτι ακόμη πολύ χρήσιμο, είναι ότι έρχεται με προεγκατεστημένη τη σουίτα Polaris Office 3.0, η οποία υποστηρίζει όλα τα ευρέως διαδεδομένα φορμά αρχείων, όπως Microsoft Office, XLS, XLSX, PowerPoint, Adobe PDF και εικόνες JPG.
Το βάρος του είναι περίπου 680 γρ. και η μπαταρία έχει διάρκεια 9,5 ώρες, η οποία αυξάνεται στις 16 με τη χρήση του docking station.

Πηγή: http://www.technewsworld.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...