Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Panasonic HDC-SD40: Full HD εγγραφές με μόλις 169 γρ βάρος

Με βάρος 169 γρ. η Panasonic HDC-SD40 είναι η ελαφρύτερη κάμερα στον κόσμο με δυνατότητα εγγραφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Με το σύστημα σταθεροποίησης POWER O.I.S. καταφέρνει να εξαλείψει το θόλωμα που προκύπτει από τις ανεπαίσθητες κινήσεις της κάμερας λόγω της αναπνοής του χρήστη! Αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο τα συμβατικά συστήματα σταθεροποίησης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά, ενώ το POWER O.I.S. τα καταφέρνει 5 φορές καλύτερα από αυτά.

Η ανίχνευση προσώπων μετρώντας το επίπεδο φωτισμού ρυθμίζει κατάλληλα την έκθεση και καταφέρνει να είναι αποτελεσματική ακόμη και με χαμηλό φωτισμό. Με το πλήκτρο iA η κάμερα αναλαμβάνει αυτόματα όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ η λειτουργία εστίασης αναλαμβάνει τα υπολογίσει τους τόνους του δέρματος έως και 15 διαφορετικών προσώπων ταυτόχρονα.
H Panasonic HDC-SD40 γράφει σε φορμά AVCHD, ενσωματώνει μνήμη 16 GB η οποία μπορεί να αυξηθεί με κάρτες SD, διαθέτει οπτικό ζουμ 16,8x και η τιμή της είναι στα €300.

Πηγή: http://techblog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...