Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Τρία νέα μοντέλα ηχείων για PC από τη SONY

SRS-D5
Οι παλιές "καλές" εποχές που ο ήχος του Η/Υ έβγαινε από το ηχειάκι στο κουτί έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον όλοι έχουμε υψηλές απαιτήσεις για ήχο, ειδικά αν βλέπουμε ταινίες από το PC. Η SONY αντιλαμβανόμενη αυτές τις απαιτήσεις, ήρθε να καλύψει τις ανάγκες μας με τρία νέα μοντέλα ηχείων.

Τα νέα αυτά μοντέλα είναι το SRS-A3 το οποίο συμπληρώνει την compact σειρά ηχείων SRS και τα μοντέλα τα SRS-D4 και SRS-D5, τα οποία εμπλουτίζουν την ειδικά σχεδιασμένη για παιχνίδια και ταινίες σειρά SRS-D.

SRS-D4

Τα SRS-A3 είναι μικρά, με μεγάλη απόδοση και καθαρό ήχο. Αποδίδουν συνολικά 5W, είναι στερεοφωνικά και διαθέτουν δυνατό μπάσο αξιοποιώντας την οπή ανάκλασης χαμηλών. Έχουν την κατάλληλη κλίση για καλύτερη απόδοση και ενσωματώνουν ψηφιακό ενισχυτή, για υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση.
Με τη σειρά SRS-D περνάμε σε άλλο επίπεδο. Πρόκειται για ηχεία 2.1, το οποίο σημαίνει ότι διαθέτουν sub woofer για ιδιαίτερα δυνατά μπάσα. Τα SRS-D4 είναι το μικρό μοντέλο της σειράς, με συνολική ισχύ εξόδου 27W, τα ρυθμιστικά για την ενεργοποίηση και τη ρύθμιση της έντασης είναι ενσωματωμένα στο sub woofer και οι δορυφόροι είναι επίσης υπό κλίση για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

SRS-A3 side
Το SRS-D5 διαθέτει συνολική ισχύ 40W και είναι κατασκευασμένο από MDF για ακόμη καλύτερο ήχο. Είναι επίσης 2.1, με ψηφιακό ενισχυτή και τα ρυθμιστικά να βρίσκονται στην κορυφή του sub woofer. Και τα τρία μοντέλα είναι μαγνητικά θωρακισμένα για να μην επηρεάζεται η απόδοσή τους από τις υπόλοιπες συσκευές που θα βρίσκονται κοντά τους.

SRS-A3 front


Πηγή: http://t3mag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...