Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Μικρές φωτογραφικές Pentax με "μεγάλα" χαρακτηριστικά

Η Pentax κυκλοφορεί τις νέες Optio S1, μία εύχρηστη σειρά φωτογραφικών μηχανών, με δυνατά σημεία.

Για να κάνει τις μηχανές της να ξεχωρίζουν, πρόσθεσε μία σειρά χαρακτηριστικών που φυσιολογικά θα βρείτε σε υψηλότερη κατηγορία τιμής.
Ο αισθητήρας είναι ανάλυσης 14 MP, ενσωματώνει οπτικό zoom 5x και μία οθόνη LCD 2,7 ιντσών. Έχει τη δυνατότητα να καταγράψει βίντεο υψηλής ευκρίνειας 720p, αλλά και μια σειρά χαρακτηριστικών που κάνει τη φωτογράφιση παιχνιδάκι ακόμη και για τους αρχάριους (face detection, blink detection και smile capture). Ο σταθεροποιητής εικόνας θα σας βοηθήσει να τραβήξετε πεντακάθαρες φωτογραφίες, ενώ η λειτουργία HDR* θα σας βοηθήσει να τραβήξετε εκπληκτικής λεπτομέρειας φωτογραφίες. Επίσης μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας στη μηχανή χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα φίλτρα, ενώ δέχεται κάρτες μνήμης SD/SDHC/SDXC.
Η Optio S1 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο και θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο, χρώμιο και πράσινο.



* Στην τεχνική HDR (High Dynamic Range) χρησιμοποιούμε αρκετές φωτογραφίες με διαφορετική έκθεση οι οποίες με τη χρήση software συνδυάζονται σε μία, με αποτέλεσμα πολύ μεγάλη λεπτομέρεια και τέλεια απόδοση τόσο των φωτεινών όσο και των σκοτεινών σημείων της φωτογραφίας.

Πηγή: http://www.digitaltrends.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...