Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ντεμπούτο για το 12x εξωτερικό Blue ray writer της Asus


Το εξωτερικό Blue ray writer της Asus με το όνομα BW-12D1S-U είχε παρουσιαστεί λίγο πριν τη CeBit 2011. Τώρα και επίσημα όμως κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και θα είναι στα ράφια πολύ σύντομα.

Από εμφάνιση είναι πολύ όμορφο και διαφορετικό από τα υπόλοιπα εξωτερικά drives. Το χρώμα του είναι γυαλιστερό piano black, ενώ στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται 4MB buffer, σύνδεση USB 3.0, υποστήριξη για 3D Blue rays, όπως και για ήχο Dolby EX και DTS-HD. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία OTS (Optical Tuning Strategy) σύμφωνα με την οποία είναι πιο ομαλό το playback, ενώ υπόσχεται εγγραφές σε Blue ray σε ταχύτητα 12x. Πιο αναλυτικά: 12x για BD-R, 8x για BD-R DL, 6x για BD-R LTH, 2x για BD-RE, 16x για DVD-R+R, 8x για DVD-R/+R DL και DVD+RW, 6x για DVD-RW, 5x για DVD-RAM, 40x για CD-R και 24x για CD-RW.
Τέλος, έρχεται με συνοδευτικά τα προγράμματα Cyberlink's Power2Go 7, PowerDVD 10, PowerBackup 2.5 και InstantBurn 5, ενώ η τιμή του θα είναι στα, πολύ λογικά, €152 (στο εξωτερικό τουλάχιστον).


Πηγή: http://www.tcmagazine.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...