Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Και η Acer στο παιχνίδι των tablep PCs με το Iconia A500

Να λοιπόν που και η Acer μπήκε στο παιχνίδι των tablet PCs με το Iconia A500, μία ταμπλέτα που, όπως λέει και η ίδια, φτιάχτηκε για διασκέδαση και παιχνίδι.

Καταρχήν λειτουργικό είναι το πολύ καλό (και φτιαγμένο να λειτουργεί σε ταμπλέτες) Android 3 (Honeycomb), το οποίο υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή της Nvidia Tegra 250 χρονισμένο στο 1 GHz. Η οθόνη του είναι 10,1 ιντσών, ανάλυσης 1280x800, οπότε υποστηρίζει υλικό υψηλής ευκρίνειας, το οποίο μπορείτε να προβάλετε στην HD τηλεόρασή σας μέσω της θύρας HDMI. Η Acer για να στηρίξει την άποψή της πως το Α500 είναι φτιαγμένο για παιχνίδι, το δίνει με προεγκατεστημένα τα παιχνίδια Need for Speed και Let's Golf.
Από εκεί και πέρα, ενσωματώνει όλες τις γνωστές ευκολίες: Wi-Fi, Bluetooth, GPS, καθώς και επέκταση της μνήμης του με κάρτες microSD. Διαθέτει 2 ενσωματωμένες κάμερες, η μπροστινή ανάλυσης 2MP και η πίσω 5 MP, ενώ ζυγίζει μόλις 770 γρ. και το πάχος του είναι λιγότερο από 13 χιλ. Σύμφωνα με την Acer η μπαταρία του διαρκεί έως 8 ώρες σε αναπαραγωγή βίντεο και μέχρι 10 ώρες για σερφάρισμα στο ίντερνετ.
Το Iconia Α500 θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 24 Απριλίου στην τιμή των $450 και λίγο αργότερα θα έρθει και στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα θα βγουν στην αγορά και κάποια αξεσουάρ όπως πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο, dock με ασύρματο τηλεχειριστήριο και έξοδο για ηχεία και θήκη η οποία θα λειτουργεί και σαν stand.



Πηγή: http://www.digitaltrends.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...