Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Δραματική βελτίωση των GTX 560 Ti και GTX 580 με τους νέους drivers της Nvidia



H Nvidia μόλις κυκλοφόρησε τους νέους της drivers (τους πρώτους της σειράς 270) με τις ευλογίες της Microsoft. Οι νέοι drivers (270.61) βελτιώνουν την απόδοση των 560 Ti και GTX 580 από 241% έως 516% σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο Dragon Age 2!

Υπό συνθήκες, οι συγκεκριμένες κάρτες έχουν μία βελτίωση από 4% έως 19% και στα παιχνίδια Mafia 2, Metro 2033, Left 4 Dead 2, H.A.W.X. 2, Civilization V, Far Cry 2, Call of Duty: Black Ops και Just Cause 2.
Αν και δεν αναφέρονται βελτιώσεις στην απόδοση της σειράς 400, η Nvidia αναφέρει πως κάποιες μικροβελτιώσεις επιφέρουν αύξηση των επιδόσεων σε όλες τις next gen κάρτες γραφικών της.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι πως θα υπάρχει πλέον το χαρακτηριστικό "Nvidia Update", το οποίο θα ελέγχει για νέες εκδόσεις και θα σας πηγαίνει αυτόματα στη σελίδα για download. Τέλος, όσοι χρησιμοποιείτε τα Nvidia 3D Vision και 3D Vision Surround καλό είναι να διαβάσετε την ανακοίνωση της Nvidia καθώς έχουν γίνεις πολλές αναβαθμίσεις των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών.

Τους νέους drivers της Nvidia μπορείτε να τους κατεβάσετε από εδώ.

Πηγή: http://www.techspot.com/

2 σχόλια:

John Singai είπε...

pada game yang berbasis java ada kendala gak dengan OS win 7

Unknown είπε...

Sorry mate, I don't know what you're saying. :)

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...