Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Το λευκό iPhone 4 διαθέσιμο στις 20 Απριλίου;

Screenshot by www.9to5mac.com

Στο αγγλικό online κατάστημα ThreeUK υπάρχει αυτή τη στιγμή η δυνατότητα (σύμφωνα με το κατάστημα) να αγοράσει κάποιος το πολυαναμενόμενο λευκό iPhone 4, πριν την κυκλοφορία του στις 20 Απριλίου!
Μπορεί κάποιες φήμες να έκαναν λόγο πως θα κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου, αλλά η Apple δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό και φαίνεται λίγο δύσκολο να βγει το λευκό iPhone 4 στην αγορά σε 2 μέρες και να μην το ξέρει κανείς.
Υπομονή 2 μέρες λοιπόν και θα δούμε αν όντως ισχύει αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία ή η ThreeUK έχει κάνει κάποιο λάθος.

*UPDATE: Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας http://recombu.com/ επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το http://www.three.co.uk/ το οποίο τους ενημέρωσε πως προς το παρόν η συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι ενεργή, αλλά αρνήθηκαν να δώσουν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Υπομονή επομένως και θα μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

*Σημείωση: Κοιτάξτε στη φωτογραφία τις παροχές σε χρόνο ομιλίας, sms και internet που προσφέρονται με μόνο 35 λίρες Αγγλίας (€39,85 περίπου) και κάντε μία σύγκριση με αυτά που πληρώνουμε στην Ελλάδα...

Πηγή: http://www.9to5mac.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...