Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Razer Switchblade: Η απόλυτη φορητή παιχνιδομηχανή (video)

Φωτογραφίες από το http://www.razerzone.com

Όσοι είστε φανατικοί PC gamers γνωρίζετε την εταιρεία Razer για τα πολύ ποιοτικά και χρηστικά gaming περιφερειακά της. Τώρα κάνει ένα βήμα παραπέρα και μας προσφέρει το Switchblade, την απόλυτη φορητή παιχνιδομηχανή κατά τα λεγόμενά της.

Με μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από μία θήκη CD σίγουρα είναι πολύ βολικό. Αλλά δεν σταματάει εκεί καθώς τα χαρακτηριστικά του μόνο αδιάφορα δεν είναι. Διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών, πράγμα που σε συνδυασμό με το πλήρες πληκτρολόγιο κάνει αχρείαστο το ποντίκι. Ο επεξεργαστής είναι Intel Atom, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη περισσότερα στοιχεία.
Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι πως σίγουρα πρόκειται για εντυπωσιακή εμπειρία το παιχνίδι με το Switchblade καθώς ανάλογα με το παιχνίδι προσαρμόζονται τα πλήκτρα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, αλλά και στο βίντεο, παίζοντας πχ World Of Warcraft το πληκτρολόγιο αλλάζει μορφή και προσαρμόζεται στις εντολές του παιχνιδιού!


Εννοείται πως διαθέτει Wi-Fi για τη σύνδεσή σας στο ίντερνετ, αλλά και 3G για να μπορείτε να απολαύσετε τα διαδικτυακά παιχνίδια σας οπουδήποτε. Ακόμη διαθέτει θύρες mini HDMI και USB3.0, σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδέσετε ποντίκι, ενώ λειτουργικό είναι τα Windows 7.


Είναι σίγουρα ένα από τα gadgets που περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε από κοντά, καθότι για πρώτη φορά το φορητό PC gaming γίνεται πραγματικότητα. Προς το παρόν είναι concept της εταιρείας, το οποίο όμως κάποια στιγμή πρόκειται να κυκλοφορήσει, είτε σ' αυτή είτε σε λίγο διαφορετική μορφή.

  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...