Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Το Twitter δημιούργησε νέο mobile site

Το Twitter ανακοίνωσε πως δημιούργησε ένα νέο site για προβολή μέσω smartphones. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να έχει το κινητό σας ήδη κάποια εφαρμογή για το Twitter εγκατεστημένη, απλά μπορείτε να μεταβείτε στη νέα ιστοσελίδα μέσω του browser σας.

Η εταιρεία δήλωσε πως το νέο site έχει φτιαχτεί από την αρχή, λαμβάνοντας υπόψη τους νέους browsers των σύγχρονων smartphones και tamplets, οι οποίοι υποστηρίζουν νέα χαρακτηριστικά όπως το HTML5.
Επίσης, το νέο site είναι σαφώς πιο γρήγορο, ενώ θα μπορείτε να επιτελείτε μέσω το κινητού σας ό,τι κάνετε και μέσω του Η/Υ σας.
Το νέο site είναι προσβάσιμο σήμερα σε έναν μικρό αριθμό χρηστών iPhone, iPod Touch και Android smartphones και τις επόμενες εβδομάδες θα είναι προσβάσιμο και από τους υπόλοιπους χρήστες των συγκεκριμένων συσκευών.
Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για τις συσκευές με διαφορετικά λειτουργικά από iOS και Android, αλλά η λογική λέει πως δεν είναι δυνατόν να αφήσει εκτός τόσες συσκευές και να επικεντρωθεί μόνο σ' αυτές με τα πιο πάνω λειτουργικά.


Πηγή: http://blog.twitter.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...