Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η περίληψη της εβδομάδας που πέρασε

Ας δούμε περιληπτικά τα νέα στο "Τζμάνι" την εβδομάδα που πέρασε:

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους λάτρεις της σειράς παιχνιδιών Far Cry. H Ubisoft ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την τρίτη συνέχεια, η οποία θα είναι έτοιμη το 2012.
Η SONY κυκλοφορεί δύο μηχανές με εναλλάξιμους φακούς για να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου μέρους των καταναλωτών. Τη NEX-C3, η οποία έχει compact μέγεθος, αλλά μεγάλες δυνατότητες και την DSLR α35, για όσους ψάχνουν το κάτι παραπάνω.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 96 ετών από τη γέννηση του πρωτοπόρου της ηλεκτρικής κιθάρας Les Paul, το Google για μία μέρα άλλαξε το λογότυπό του σε ηλεκτρική κιθάρα, την οποία μπορούσατε να παίξετε χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας.
Μιας και αναφερθήκαμε στη Google, την εβδομάδα που πέρασε κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του γνωστού της browser, ο Chrome 12. ο οποίος είναι ταχύτερος και με υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.
Η Microsoft από την πλευρά της, ακούγεται πως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το 2012 τη δική της ταμπλέτα, βασισμένη στο λειτουργικό Windows 8.
Στην Ισπανία ανακοινώθηκε από την αστυνομία πως συνελήφθησαν 3 άτομα, τα οποία θεωρείται πως είναι ηγετικά στελέχη του ισπανικού βραχίονα της ομάδας χάκερς "Anonymous". Είναι η ομάδα η οποία επιτέθηκε στο PlayStation Network της SONY, κλέβοντας τα στοιχεία (μεταξύ αυτών και αριθμούς πιστωτικών καρτών) εκατομμυρίων χρηστών.
Στη μάχη των tablets τώρα, η RIM είναι έτοιμη (μετά τις ΗΠΑ και του Καναδά) να κυκλοφορήσει το Blackberry Playbook σε 16 ακόμη χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά όχι στην Ελλάδα. Ίσως στην επόμενη παρτίδα...
Αυτά ήταν τα νέα της εβδομάδας στο "Τζιμάνι" εν συντομία. Εύχομαι σε όλους σας μία καλή εβδομάδα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...