Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Σημαντική αναβάθμιση για το Nintendo 3DS

Μία πολύ σημαντική αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη για download από τους κατόχους Nintendo 3DS, την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Η αναβάθμιση (που θα είναι δωρεάν βέβαια) θα περιλαμβάνει έναν νέο Web browser καθώς και το Nintendo eshop. Ο νέος browser θα έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει 3D υλικό από τις σελίδες οι  οποίες διαθέτουν τέτοιο, ενώ το eshop, όπως καταλαβαίνετε, είναι μία υπηρεσία από την οποία ο χρήστης θα μπορεί να κατεβάζει υλικό διαφόρων ειδών (παιχνίδια, εφαρμογές, τρέιλερ κλπ).
Μάλιστα, στο eshop θα είναι διαθέσιμα νέα παιχνίδια σε 3D, παλιά παιχνίδια σε νέα τρισδιάστατη έκδοση (3D Classics τα ονομάζει η εταιρεία), παιχνίδια από τα Game Boy και Game Boy Color και περισσότερα από 350 Nintendo DSiWare παιχνίδια.
Η Nintendo δεν κατάφερε να πιάσει τον στόχο να πουλήσει 4 εκ. κομμάτια μέχρι τις 31 Μαρτίου (έφτασε τα 3,61 εκ), οπότε είναι διατεθειμένη να προσφέρει νέες υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία θα προσελκύσουν νέους πελάτες. Μία από αυτές τις κινήσεις της είναι ότι προσφέρει για δωρεάν κατέβασμα το παιχνίδι ExciteBike (το οποίο έχει μετατραπεί σε 3D) σε όσους χρήστες κάνουν την αναβάθμιση μεταξύ 6 και 7 Ιουνίου.


Πηγή: http://news.cnet.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...