Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

HTC Cha Cha: Για όσους θέλουν να έχουν το Facebook στο τσεπάκι τους (video)

Υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να αποχωρίζονται το Facebook ακόμη και όταν δεν βρίσκονται κοντά σε Η/Υ. Για όλους αυτούς η HTC κυκλοφόρησε το κινητό με το όνομα ...Cha Cha.

Πατώντας το πλήκτρο με το λογότυπο του Facebook μεταφέρεστε αυτόματα στην ιστοσελίδα του. Το Cha Cha σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε αυτόματα στο Facebook τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήξατε, ενώ με την ειδική εφαρμογή μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε ποιοί φίλοι σας είναι on line και να συνομιλήσετε μαζί τους. Μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα για ταυτόχρονη συνομιλία με πολλούς φίλους. Και βέβαια για να γίνουν όλα αυτά πιο εύκολα υπάρχει πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY.
Επειδή όμως είναι και ...κινητό ας δούμε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Η οθόνη του είναι 2,6" πολλαπλής αφής, λειτουργικό το Android με το user interface HTC Sence, δύο κάμερες (5 ΜΡ η πίσω με LED flash και vga η μπροστά), δέχεται κάρτες μνήμης micro SD και διαθέτει Wi-Fi και Bluetooth 3.0.
Με τιμή €250 και τη γνωστή ποιότητα της HTC νομίζω πως είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για τα χαρακτηριστικά του. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της εταιρείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...