Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Gaming laptop από τη Razer με πάχος μόλις 2,2 εκ.

Το όνομα Razer είναι πασίγνωστο στους κύκλους των gamers για τα ποιοτικά και ειδικά κατασκευασμένα για την απόλυτη gaming εμπειρία περιφερειακά της. Πλέον πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα ετοιμάζοντας ένα καταπληκτικό gaming laptop με την ονομσία Blade.

Προφανώς το όνομα έχει να κάνει με το πάχος του laptop το οποίο είναι μόλις 2,2 εκατοστά. Δεν σταματάει εκεί όμως καθώς προσφέρει ένα σωρό ακόμη δυνατά χαρακτηριστικά.
Η οθόνη του είναι 17,3" τεχνολογίας LED backlit και εννοείται Full HD (1920x1080), ενώ φωτιζόμενο είναι το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, δίπλα από το οποίο υπάρχει το Switchblade User Interface. Πρόκειται για μία περιοχή με κουμπιά τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού, καθώς και μία έγχρωμη οθόνη αφής (800 x 480) η οποία δείχνει πληροφορίες για το παιχνίδι ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν touch pad.

Στο εσωτερικό κρύβεται ο Core i7-2640M επεξεργαστής, 8GB RAM, κάρτα γραφικών GeForce GT 555M με 2GB αποκλειστικής μνήμης και ένας σκληρός δίσκος 320GB (7200 RPM). Και βέβαια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν κάποια πράγματα όπως HD webcam, Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 3.0, μία θύρα USB 3.0 και έξοδος HDMI για σύνδεση με την τηλεόρασή σας.
Το Blade πρόκειται να κυκλοφορήσει το 4ο τέταρτο του έτους, με τιμή κοντά στα $2.800. Σίγουρα δεν θα είναι φθηνό, αλλά οι επιδόσεις κοστίζουν.
 *All photos taken from http://www.tcmagazine.com


Πηγή: http://www.tcmagazine.com

2 σχόλια:

Πιγκουίνος είπε...

Πάντως, από εμφάνιση σκίζει.
Αντέχει, λες, σε χαμηλές θερμοκρασίες, π.χ. στην... Ανταρκτική;

Unknown είπε...

Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω! Τον Πιγκουίνο αραχτό στους πάγους με το Razer στα γόνατα! :)

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...