Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μέσα στο 2012 το DIABLO 3


 Όλοι οι οπαδοί των RPGs εδώ και καιρό περιμένουμε από τη Blizzard επιτέλους να ανακοινώσει κάτι για την κυκλοφορία του Diablo 3. Μέχρι στιγμής η εταιρεία τηρούσε σιγή ιχθύος, αλλά τώρα έχουμε κάποια στοιχεία.


Η κλειστή Beta έχει ξεκινήσει ήδη, πράγμα που σημαίνει πως είμαστε σε καλό δρόμο μεν, θα καθυστερήσουμε δε. Ο CEO της Blizzard Mike Morhaine δήλωσε συγκεκριμένα: "Κάθε φορά που ετοιμάζουμε ένα παιχνίδι, μπαίνουμε στον πειρασμό να το βγάλουμε στην αγορά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν μπορούμε, όμως, να βγάλουμε στην αγορά ένα 'σχεδόν έτοιμο' Diablo 3 όταν έχουμε προσπαθήσει τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια".
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το παιχνίδι θα είναι έτοιμο την επόμενη χρονιά και όχι μέσα στο 2011 όπως έλεγαν κάποιες φήμες. Αυτό απαραίτητα δεν είναι κακό, γιατί ναι μεν η αναμονή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, αλλά είμαι σαφώς υπέρ της λογικής της Blizzard να κυκλοφορεί ένα παιχνίδι μόνο όταν είναι έτοιμο. Εν αντιθέσει με κάποιες άλλες εταιρείες που σχεδόν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού κυκλοφορούν και κάποιο patch, γιατί το παιχνίδι τους είναι γεμάτο προβλήματα και bugs.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...