Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Το Motorola Droid RAZR ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται το Νοέμβριο


Είδαμε χθες τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από τη Motorola για το νέο υπέρ κινητό της. Παρουσιάστηκε επίσημα πλέον και τα χαρακτηριστικά του μόνο ανησυχία πρέπει να προκαλούν στον ανταγωνισμό. Πρόκειται προφανώς για ένα smartphone που στοχεύει στην κορυφή και όπως φαίνεται έχει όλα όσα χρειάζεται για να την κατακτήσει.

Ας δούμε σιγά σιγά τα χαρακτηριστικά του: Ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος στα 1,2 GHz και υποστηρίζεται από 1 GB μνήμης RAM. Η οθόνη είναι Super AMOLED Advanced 4,3", ανάλυσης 960 x 540 και με προστασία από τη Gorilla Glass. 

Το σασί του είναι από ατσάλι και το κάλυμμα από κέβλαρ, ενώ το πάχος του δεν ξεπερνά τα 7,1 χιλ. Στην πίσω πλευρά η κάμερα είναι 8ΜΡ με δυνατότητα καταγραφής βίντεο Full HD και LED φλας, ενώ η μπροστινή είναι ανάλυσης 1.3 ΜΡ. Η χωρητικότητά του είναι 16 GB, διαθέτει είσοδο για κάρτες micro SD, ενώ μαζί με το τηλέφωνο διατίθεται μία κάρτα χωρητικότητας 16 GB.
Είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE και η συνδεσιμότητά του περιλαμβάνει 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0, aGPS, eCompass, HDMI και USB 2.0. Είναι πολύ σημαντικό πως το DROID RAZR είναι συμβατό με το Lapdock 100 (των 10,1 ιντσών) και το 500 Pro (14,1 ιντσών), τα οποία μετατρέπουν το κινητό σε ένα πλήρες λάπτοπ.
Με τη χρήση του SmartActions software η διάρκεια της μπαταρίας (μιλάμε για τηλεφωνικές κλήσεις. Ναι, είναι και τηλέφωνο...) φτάνει τις 12,5 ώρες, ενώ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MotoCast έχετε τη δυνατότητα να κάνετε streaming απευθείας από τον Η/Υ στο κινητό. Όλα αυτά τα βάζει σε τάξη το λειτουργικό Android 2.3.5.
Στις ΗΠΑ θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στις 27/10 ($299) και θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο μέσα στον Νοέμβριο.


Πηγή: http://www.tcmagazine.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...