Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία για την τετραπύρηνη ταμπλέτα της HTC



Πριν μερικές μέρες ο CEO της HTC Peter Chou μίλησε για την επερχόμενη ταμπλέτα της εταιρείας με το κωδικό όνομα Quattro, το οποίο πιθανώς να αλλάξει όταν κυκλοφορήσει. Σήμερα αποκαλύφθηκαν και τα χαρακτηριστικά της, τα οποία μόνο αδιάφορους δεν μας αφήνουν.

Επεξεργαστής βέβαια θα είναι ο νέος τετραπύρηνος Tegra 3 της Nvidia, όπως και στο φημολογούμενο κινητό HTC Edge. Λειτουργικό βέβαια θα είναι το Android, η διαγώνιος της οθόνης στις 10,1 ίντσες και η ανάλυση 1280x768. 
Η μνήμη RAM είναι στο 1 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 16 GB, με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα micro SD. Στο θέμα της συνδεσιμότητας έχουμε Bluetooth 4.0 και Wi-Fi, ενώ παρόντες είναι όλοι οι γνωστοί αισθητήρες κίνησης. Σημαντική είναι η ύπαρξη όχι απλά στερεοφωνικών ηχείων, αλλά και 2 μικροφώνων για ακόμη καλύτερη επικοινωνία στις βιντεοκλήσεις. Η πίσω κάμερα λέγεται πως θα έχει ανάλυση μόνο 2 ΜΡ (η οποία προσωπικά μού φαίνεται πολύ μικρή και είναι "αυτογκόλ" απέναντι στον ανταγωνισμό) και η μπροστά 1,3 ΜΡ.
Το HTC Quattro θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του νέου έτους (τόσο σε έκδοση μόνο με Wi-Fi όσο και σε έκδοση με Wi-Fi & 3G), σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...