Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Έ-Έ-ΈΡΧΕΤΑΙ! (Το Skyrim) (video)

www.elderscrolls.com

Ως gamer (και μάλιστα ...RPGας) δεν ήταν δυνατόν να μην περιμένω πώς και πώς την κυκλοφορία του The Elder Scrolls V: Skyrim. Περισσότερο κι από το The Witcher 2, είναι η αλήθεια. Το The Elder Scrolls IV: Oblivion ήταν καταπληκτικό και το αγαπημένο μου RPG (σε fantasy setting, καθώς το Νο. 1 αγαπημένο μου είναι το Vampire the Masquerade: Bloodlines). Την Παρασκευή 11/11/11, λοιπόν, το Skyrim θα είναι στα ράφια των καταστημάτων. Ας πάρουμε μία γεύση από το νέο Elder Scrolls:

Update 30/11/2011 (3η και φαρμακερή): Εννοείται πως το παιχνίδι ακόμη δεν είναι εδώ. Όσοι το πήραν από το εξωτερικό το απολαμβάνουν εδώ και πολύ καιρό. Οι υπόλοιποι μπορούν να περιμένουν μέχρι τις 6/12 που, σύμφωνα με την αντιπροσωπεία, θα βρίσκεται στην Ελλάδα. 
Εγώ πάντως ακύρωσα την παραγγελία από το ελληνικό κατάστημα και το παιχνίδι ήδη βρίσκεται στο δρόμο για το σπίτι μου, ερχόμενο από το εξωτερικό.

Update 26/11/2011: Εννοείται πως ούτε χθες τα καταστήματα είχαν το παιχνίδι. Η εταιρεία που το εισάγει με δελτίο τύπου δήλωσε πως λόγω της μεγάλης ζήτησης σε ...κάποια μέρη της χώρας παρουσιάστηκε έλλειψη. (Λες και σε ...κάποια άλλα το παιχνίδι πωλείται κανονικά... ) Κλείνει λέγοντας πως αρχές Δεκέμβρη(!!!) δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη διανομή.
Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι, γιατί οι Έλληνες καταναλωτές ψωνίζουν όλο και συχνότερα από το εξωτερικό!

Update 22/11/2011: Μετά από επικοινωνία μου με γνωστό κατάστημα την περασμένη εβδομάδα, μού είχαν πει πως θα είχαν το παιχνίδι στις 18/11. Σήμερα (22/11) κι ενώ ακόμη δεν έχει έρθει, επικοινώνησα πάλι μαζί τους και μου είπαν πως η αντιπροσωπεία τούς ενημέρωσε ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 25/11. 
Δεν ξέρω αν τελικά θα είναι εδώ την Παρασκευή, το σίγουρο όμως είναι πως είναι η (...τρίτη και) τελευταία φορά που αγοράζω παιχνίδι από ελληνικό μαγαζί...




3 σχόλια:

Balitsious είπε...

Μάνο δυστυχώς θα αργήσει μια εβδομάδα ακόμα(για την Ελλάδα τουλάχιστον...)Διάβασε παρακάτω...
http://www.byteme.gr/news/rumors/thn_allh_vdomada_to_skyrim_sthn_ellada

To Tzimani είπε...

Το φαντάστηκα ότι κάτι παίζει, γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση για την παραγγελία μου. Σήμερα όμως δεν ήταν δυνατόν να επικοινωνήσω με το κατάστημα για να δω τι γίνεται. Οπότε έχουμε τη δικη σου είδηση. Αν καταφέρω αύριο να μάθω θα ενημερώσω.
Btw ωραίο ψευδώνυμο. Πολύ Σπάρτακο βλέπεις νομίζω! :)

To Tzimani είπε...

Κάποια καταστήματα τελικά λένε πως θα το έχουν τη Δευτέρα και κάποιοι άλλοι την Τρίτη. Εϊναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση. Θα τη βρούμε την άκρη όμως.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...