Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

40% έκπτωση από τη Steam για το "The Witcher 2"!



Το "The Witcher 2: Assasins of Kings" είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς ανεξαρτήτως κατηγορίας. Πάρα πολλοί το έχουν ήδη απολαύσει, υπάρχει όμως και μία μερίδα gamers που για διάφορους λόγους δεν ασχολήθηκαν (ακόμη) μαζί του και θα ήθελαν να το κάνουν κάποια στιγμή. Τώρα η Steam δίνει την ευκαιρία σε όλους αυτούς να το αποκτήσουν με έκπτωση 40%, στην τιμή των €23,99!

Μάλιστα, πρόκειται για την έκδοση 2.0 για PC, η οποία εκτός του ότι περιλαμβάνει ό,τι DLC υπήρχε μέχρι στιγμής για το παιχνίδι, έχει εντελώς νέο tutorial system, ένα νέο επίπεδο δυσκολίας (Dark) για τους σκληροπυρηνικούς παίχτες και ένα καινούριο game mode (Arena) στο οποίο αντιμετωπίζετε "κύματα" τεράτων και με κάθε νίκη κερδίζετε βραβεία με τα οποία βελτιώνετε τις ικανότητές σας, τα όπλα και την πανοπλία σας. Στην Αρένα μπορείτε να προσλάβετε κάποιον βοηθό για τη μάχη, με το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο βεβαίως.
Εκτός από τις συγκεκριμένες προσθήκες, υπάρχουν και περισσότερες από 40 βελτιώσεις σε τεχνικά θέματα αλλά και σε προβλήματα gameplay.
Όπως το βλέπω εγώ είναι μία άκρως συμφέρουσα αγορά, την οποία δεν πρέπει να χάσει όποιος gamer ενδιαφέρεται για ένα ποιοτικό παιχνίδι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της εταιρείας. Να σημειώσω μόνο πως η προσφορά ισχύει μέχρι 16/12/2011.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...