Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Alice: Madness Returns. Ένα παραμύθι για μεγάλα παιδια. (video)



 Το παραμύθι "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" προφανώς όλοι το ξέρετε. Αυτό που πιθανώς δεν ξέρετε είναι πως η ΕΑ κυκλοφόρησε πέρσι τέτοιο καιρό το action παιχνίδι "Alice: Madness Returns". Φαντάζομαι θα αναρωτιέστε πώς το θυμήθηκα τώρα. Απλά, το ξεκίνησα πριν μερικές μέρες και σκέφτηκα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας.

Ένα action παιχνίδι το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση. Και το συγκεκριμένο πιστεύω πως θα σας αρέσει. Όπως λέω και στον τίτλο, είναι ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά. Πράγμα που σημαίνει πως έχει πολύ βία και αίμα. Κι όμως, αυτό το αθώο και συμπαθητικό κοριτσάκι είναι μία killing machine! 
Η Αλίκη κυκλοφορεί σε έναν σκοτεινό και γκροτέσκο χώρο, με πολλών ειδών τέρατα να θέλουν το κακό της. Με το κουζινομάχαιρό της όμως σκορπίζει τον όλεθρο και σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να της αντισταθεί! Στην πορεία βρίσκει και άλλα όπλα, πχ ένα ...μύλο πιπεριού που χρησιμοποιείται σαν πυροβόλο όπλο, τα οποία θα την βοηθήσουν να ξεφύγει από τους διώκτες της.
Σε γενικές γραμμές είναι ένα παιχνίδι που παίζεται ευχάριστα, καλοσχεδιασμένο, με ωραία ατμόσφαιρα και όμορφα γραφικά. Σίγουρα δεν είναι ένα από τα αριστουργήματα του είδους, αλλά θεωρώ πως όποιος το ξεκινήσει δεν πρόκειται να το μετανιώσει.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...