Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

iPad "killer" από τη Motorola

H Motorola αποκάλυψε χθες το δικό της tablet με την ονομασία Xoom (Προφέρεται ζουμ) και με το οποίο φιλοδοξεί να εκθρονίσει το iPad της Apple.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πάντως, το Xoom σε κάποια σημεία είναι σαφώς καλύτερο από τη συσκευή με σήμα το μηλαράκι. Καταρχήν η συσκευή της Motorola έρχεται με ενσωματωμένες δύο κάμερες (μία μπροστά και μία πίσω) εκ των οποίων η μία έχει τη δυνατότητα να "τραβήξει" βίντεο υψηλής ανάλυσης, τη στιγμή που το iPad δεν έχει καθόλου κάμερα.
Επίσης θα εξοπλιστεί με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google (Android) με την ονομασία Honeycomb. Το νέο λειτουργικό υποστηρίζει multitasking και είναι σχεδιασμένο ειδικά για tablets.
Ακόμη, το Xoom έρχεται με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης (1280x800) από του iPad (1024x768) και θα υποστηρίζει εφαρμογές Flash.
Το Xoom έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή (ο κάθε ένας θα "τρέχει" στο 1GHz), οθόνη υψηλής ανάλυσης 10,1 ιντσών (εν αντιθέσει με τις 9.7" του iPad) με αναλογία πλευρών 16:10, υποστηρίζει Google Maps 5.0 με 3D Buildings  και θα μπορεί με την πίσω κάμερα να αποθηκεύσει βίντεο έως 720p.
Εννοείται βέβαια η ύπαρξη Wi-Fi αι 3G.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή θα κυκλοφορήσει το πρώτο τέταρτο του 2011. Μένει λοιπόν να το δούμε και από κοντά.
Οι φωτογραφίες είναι από το Motorola.com

Πηγή: http://ces.cnet.com

1 σχόλια:

Συμβουλάτορας είπε...

Oι Γελοίοι,3 χρόνια τους περίμενα και τώρα που άλλαξα το παλιό motorola με ΗΤC ,Τώρα βγάλαν το μοντέλο!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...