Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

7ιντσο tablet από την HTC

Η HTC αποφάσισε να μπει πολύ δυναμικά στον χώρο των tablet PCs με το πολύ δυνατό (κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά του) Flyer.

Πρόκειται για μία "ταμπλέτα" 7 ιντσών (στο μέγεθος δηλαδή του Samsung Galaxy Tab) που θα λειτουργεί με την έκδοση 2.3 του Android. Όπως είναι φυσικό θα είναι προσαρμοσμένο από την HTC για να λειτουργεί στο Flyer και θα προσθέτει κάποια νέα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα θα υπάρχει το γνωστό πλέον σε όλους ρολόι της HTC, μία υπηρεσία για video streaming καθώς και μία υπηρεσία για cloud gaming* από την OnLive.
Η οθόνη του  είναι ανάλυσης 1,024x600, εννοείται πως θα είναι αφής, θα συνοδεύεται όμως και από ένα stylus pen το οποίο θα κάνει πολύ πιο απλές κάποιες εργασίες, όπως την καταγραφή σημειώσεων. Η "καρδιά" του Flyer "χτυπάει" στο 1,5 GHZ, διαθέτει 1GB RAM και 32 GB εσωτερικής μνήμης, η οποία είναι επεκτάσιμη με τη χρήση καρτών micro SD. Διαθέτει ακόμη θύρα micro USB, Wi-Fi, Bluetooth και HSPA. Προσπαθώντας να "χτυπήσει" τον ανταγωνισμό, θα έχει GPS, μία camera 1,3 MP μπροστά και μία 5 MP με auto focus πίσω.
Ακόμη δεν γνωρίζουμε την τιμή του, αλλά πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του έτους.



* Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε (όσο πιο απλά γίνεται) ότι cloud gaming (και cloud computing γενικότερα) έχουμε όταν το παιχνίδι που θα παίξουμε (ή τα αρχεία που έχουμε αποθηκεύσει) δεν είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή μας, αλλά σε έναν server σε κάποια εταιρεία που προσφέρει την υπηρεσία και στο οποίο εμείς μπορούμε να έχουμε πρόσβαση από διαφορετικούς υπολογιστές, χρησιμοποιώντας βέβαια την αντίστοιχη εφαρμογή η οποία θα μας επιτρέπει την πρόσβαση.

Πηγή: http://www.hexus.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...