Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Νέο "All In One" PC από την HP

Η HP είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της "όλα σε ένα" PC. Το TouchSmart, όπως ονομάζεται, έρχεται για να λύσει το σημαντικότερο πρόβλημα του προκατόχου του και όλων των υπολογιστών με οθόνη αφής.


Με την οθόνη σε κάθετη θέση, η χρήση μετά από λίγο είναι κουραστική. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η συγκεκριμένη οθόνη "ξαπλώνει" και έρχεται ελαφρώς προς το μέρος του χρήστη, για να κάνει τη χρήση πιο άνετη.
Θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα υπό τις ονομασίες TouchSmart 610 και TouchSmart 9300. Το πρώτο είναι ένας υπολογιστής για το σπίτι, ο οποίος μπορεί να έχει διάφορα επίπεδα εξοπλισμού, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να διαλέξετε από μία γκάμα επεξεργαστών τόσο της Intel όσο και της AMD, θα διαθέτει μηχανικό σκληρό δίσκο μεγέθους έως 1TB, οδηγό Blue-Ray, 1.3 MP camera και ηχεία τα οποία έχουν πάρει την έγκριση του μουσικού παραγωγού Dr. Dre και της εταιρείας του Beats Audio.



Το δεύτερο μοντέλο προορίζεται για επαγγελματική χρήση, κυρίως σε σημεία πώλησης. Σ' αυτή την περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργαστή Sandy Bridge, σκληρό δίσκο 160 GB SSD, μέχρι και 16 GB RAM, 2 MP camera με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, αλλά δεν θα διαθέτει ηχεία.
Και τα δύο συστήματα θα χρησιμοποιούν την ίδια οθόνη 23 ιντσών ανάλυσης Full HD (1920x1080), τεχνολογίας LED backlit και θα "τρέχουν" Windows 7, με το 610 να χρησιμοποιεί μία εφαρμογή της HP για ευκολότερη χρήση του PC.
Το 610 θα κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. αυτή την εβδομάδα, ενώ το 9300 γύρω στο Μάιο.
Μπορείτε να δείτε βίντεο της λειτουργίας της οθόνης στη σελίδα http://www.engadget.com

Πηγή: http://www.hexus.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...