Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος του μήνα η κυκλοφορία του Motorola Xoom

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το αντίπαλο δέος του iPad θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου στις Η.Π.Α

Το Motorola Xoom πριν λίγο καιρό στην έκθεση CES είχε πάρει το Best in Show Award. Μέχρι στιγμής οι παραγγελίες από καταστήματα έχουν ξεπεράσει τα 700.000 κομμάτια, οπότε μάλλον θα κάνει δυναμική εκκίνηση. Καθόλου παράξενο βέβαια αν δούμε τα χαρακτηριστικά του.
Θα είναι η πρώτη "ταμπλέτα" που θα τρέχει την έκδοση 3.0 του λειτουργικού Android. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο ταχύτατος διπύρηνος Tegra 2 της Nvidia, θα έχει 1 GB RAM, 32 GB χωρητικότητα η οποία θα μπορεί να μεγαλώσει με κάρτες SD, 2 MP camera μπροστά και 5 MP camera πίσω με δύο led φλας, με τη δεύτερη να έχει τη δυνατότητα να τραβήξει βίντεο υψηλής ευκρίνειας (720p), 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1 + EDR και θύρες USB και HDMI. Η οθόνη του είναι 10,1 ιντσών και ανάλυσης 1280x800. Τέλος η μπαταρία του θα διαρκεί για 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.
Στο επόμενο διάστημα πρόκειται να κυκλοφορήσει έκδοση με 3G (η οποία θα μπορεί στη συνέχεια να αναβαθμιστεί σε LTE 4G), ενώ στο δεύτερο τρίμηνο του 2011 θα κυκλοφορήσει η έκδοση με LTE 4G.
Ήδη έχει κυκλοφορήσει η διαφήμιση του προϊόντος, με σαφή την "επίθεση" στα προϊόντα της Apple. 


Πηγή: http://www.techspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...