Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Παρουσιάστηκαν τα νέα MacBook Pro

Παρουσιάστηκε η νέα γενιά των MacBook Pro από την Apple, ενσωματώνοντας πληθώρα νέων χαρακτηριστικών.

Η σημαντικότερη προσθήκη είναι η θύρα Thunderbolt, αλλά δεν μένει εκεί καθώς ενσωματώνει επεξεργαστές και κάρτες γραφικών νέας γενιάς, καθώς και κάμερα HD για βιντεοκλήσεις υψηλής ευκρίνειας.
Τα μοντέλα με την οθόνη των 13 ιντσών θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές i5 ή i7, ενώ αυτά με την 15άρα ή 17άρα οθόνη τούς τετραπύρηνους i7. Πλέον με τους συγκεκριμένους επεξεργαστές η ταχύτητά τους θα είναι διπλάσια σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.
Για όσους θέλουν εκτός από την εργασία τους να παίζουν τα τελευταία παιχνίδια, η Apple φρόντισε να εξοπλίσει τα μεγάλα της μοντέλα με τις τελευταίας γενιάς κάρτες γραφικών της AMD.  
Η κάμερα είναι υψηλής ανάλυσης (720p) και με τη χρήση της εφαρμογής Face Time θα έχετε βιντεοκλήσεις υψηλής ευκρίνειας με ευρυγώνια απεικόνιση. Τα MacBook Pro συνεχίζουν να απολαμβάνουν το ενιαίο περίβλημα αλουμινίου unibody, την γυάλινη επιφάνεια multi-touch, τις LED-backlit οθόνες, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ώρες.
Το λειτουργικό που θα συνοδεύει τους νέους φορητούς της Apple θα είναι το Mac OS X Snow Leopard και θα περιλαμβάνει τη σουίτα για φωτογραφίες και video, iLife.

 Πηγή: http://tech.pathfinder.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...