Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ένα PC για τον παππού και τη γιαγιά

Θεωρούμε δεδομένο πως οι υπολογιστές και η τεχνολογία γενικότερα είναι κάτι με το οποίο ασχολούνται οι νέοι. Υπάρχουν όμως και κάποιες εταιρίες που σκέφτονται και την τρίτη ηλικία...

Το KiWi PC είναι ένας Η/Υ για όσους δεν έχουν και ιδιαίτερη σχέση με την τεχνολογία. Έχει σχεδιαστεί για να είναι πάρα πολύ απλό στη χρήση, σαν λειτουργικό χρησιμοποιεί μία τροποποιημένη έκδοση του Ubuntu, επεξεργαστής του είναι ο Atom D510, έχει 2 GB μνήμης RAM, 250 GB σκληρό δίσκο και 19 ιντσών οθόνη. Το φανταστικό πληκτρολόγιο της φωτογραφίας με τα χρωματιστά πλήκτρα περιλαμβάνεται στην τιμή.
Στο λειτουργικό υπάρχει το Me Menu το οποίο περιλαμβάνει τις περισσότερο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και ιστοσελίδες, για να γίνεται πιο εύκολη η χρήση. Οι εφαρμογές και το "κατέβασμα" γίνονται εύκολα λόγω ειδικού software, ενώ τα γράμματα και τα εικονίδια είναι μεγαλύτερα, για να τα βλέπει πιο άνετα ο παππούς όταν μπαίνει στο facebook.
Η τιμή του στην Αμερική είναι $499, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε αν έρθει στην Ελλάδα για να το κάνουμε δώρο στον παππού και τη γιαγιά.

Πηγή: http://www.pcsteps.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...