Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η AMD έστειλε στους κατασκευαστές τούς πρώτους επεξεργαστές της στα 32nm

Ευχάριστα νέα για τους επενδυτές και τους χρήστες είχε χθες η AMD. Η πρώτη παρτίδα των επεξεργαστών της στα 32nm έχει ήδη σταλεί στους κατασκευαστές, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν τα νέα τους συστήματα στα μέσα του καλοκαιριού.

Η σειρά των νέων APU's (δηλαδή επεξεργαστές με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών) ονομάζεται Fusion και τα δύο πρώτα μέλη της ονομάζονται C-Series (κωδική ονομασία Ontario) and E-Series (κωσική ονομασία Zacate). Αποτελούνται από πολυπύρηνους επεξεργαστές με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που υποστηρίζει DirectX11 και προορίζονται για netbooks, budget laptops και entry-level υπερφορητά notebooks.
Η A-Series (κωδική ονομασία Llano) είναι η πρώτη σειρά επεξεργαστών που κατασκευάζει η AMD στα 32nm και θα τοποθετηθεί σε mainstream laptops και desktops. Η σειρά Llano θα κυκλοφορήσει το 3ο και 4ο τρίμηνο του έτους, ενώ η κορυφαία σειρά FX που θα περιλαμβάνει 4πύρηνους, 6πύρηνους και 8πύρηνους επεξεργαστές και θα ανταγωνιστεί τους κορυφαίους Intel i5 και i7 θα βγει στην αγορά λίγο αργότερα.

Πηγή: http://www.techspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...