Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Samsung Galaxy S2: Τα 3 εκ. έχουν φτάσει οι προπαραγγελίες


Η Samsung ανακοίνωσε πως οι προπαραγγελίες για το νέο της smartphone, Galaxy S2, ήδη έχουν ξεπεράσει τα 3 εκ. παγκοσμίως. Μόνο στη Ν. Κορέα (στη μόνη χώρα που ήδη κυκλοφορεί μαζί με τη Βρετανία) οι προπαραγγελίες τον προηγούμενο μήνα είχαν ξεπεράσει τις 200.000.

Η Samsung από την πλευρά της είναι πολύ συγκρατημένη στις προβλέψεις της και κάνει λόγο για περίπου 10 εκ. πωλήσεις μέσα στο έτος (όσες δηλαδή έκανε και το Galaxy S το 2010), αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες της.
Το νέο υπερτηλέφωνο της κορεατικής εταιρείας έρχεται με μεγάλο του όπλο την ολοκαίνουρια οθόνη Super AMOLED Plus (4.3 ίντσες διάμετρο, 800x480 ανάλυση), οι οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Με πάχος 8,49 χιλ. και βάρος 116 γρ. είναι πολύ βολικό στη χρήση, ενώ διαθέτει πληθώρα σημαντικών χαρακτηριστικών. Κάμερα 8MP πίσω με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p και 2 MP μπροστά, BlueTooth 3.0+HS και HSPA+. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ μην ξεχνάμε πως τελικά θα κυκλοφορήσει με αναβαθμισμένο επεξεργαστή για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...