Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η περίληψη της εβδομάδας που πέρασε

Άλλη μία εβδομάδα πέρασε στο "Τζιμάνι". Ας δούμε εν συντομία την περίληψη της εβδομάδας.
Η ASUS θεωρεί πως έκανε την κίνηση ματ στην κατηγορία των smartphones και των tablet PCs με το Padfone. Ένα κινητό με οθόνη 4,3" το οποίο προσαρμόζεται σε μία ταμπλέτα 10,1" και ό,τι κάνετε στο κινητό αυτόματα μεταφέρεται στην ταμπλέτα.
Η Nvidia κυκλοφόρησε τους νέους της drivers για τις κάρτες γραφικών της, με την ονομασία 275.33. Οι νέοι "οδηγοί" υπόσχονται βελτίωση των επιδόσεων σε αρκετά παιχνίδια, διορθώνουν bugs των προηγούμενων και υποστηρίζουν τη νέα κάρτα της εταιρείας GTX 560.
Μετά από την επίθεση που δέχτηκε το Playstation Network, το Playstation Store είναι και πάλι στον αέρα και οι κάτοχοι PS3 και PSP μπορούν να απολαύσουν και πάλι τις υπηρεσίες του. Μία νέα φήμη όμως λέει πως χάκερς επιτέθηκαν στις Sony Pictures και Sony BMG. Δεν μπορεί να ησυχάσει τελικά αυτή η εταιρεία...
Ο ανταγωνιστής της Sony στις παιχνιδομηχανές, Nintendo, είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη σημαντική αναβάθμιση στο Nintendo 3DS. Αυτή περιλαμβάνει έναν νέο browser καθώς και τη λειτουργία eshop.
Συνεχίζουμε με παιχνίδια και την κυκλοφορία του patch 1.2 για το παιχνίδι The Witcher 2. Πολύ καλό το παιχνίδι, αλλά όταν κυκλοφορείς 2(!) patches σε τόσο μικρό διάστημα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ούτε τη δουλειά σου έχεις κάνει καλά, ούτε δείχνεις σεβασμό στους πελάτες σου, στους οποίους πουλάς ένα ημιτελές προϊόν...
Για να παίξεις όμως τα παιχνίδια αυτής της κατηγορίας όπως πρέπει θα χρειαστείς και ένα ισχυρό μηχάνημα. Η AMD για να βοηθήσει τους χρήστες (αλλά και για να "κλέψει" όσους περισσότερους μπορεί από την Intel) ρίχνει τις τιμές στους επεξεργαστές της σειράς Phenom 2.
Εύχομαι σε όλους σας μία καλή εβδομάδα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...