Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Samsung Galaxy Note: Όλα σε ένα! (video)

Η Samsung δεν σταματάει να βγάζει πρωτοποριακά προϊόντα, κάνοντας τους προβολείς να στρέφονται συνεχώς πάνω της. Αυτό έκανε λοιπόν και με το νέο της gadget, το Galaxy Note.

Με τη νέα της συσκευή προσπαθεί να εξοικονομήσει χώρο και χρόνο από τους πελάτες της, συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά πολλών συσκευών σε μία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Με λίγα λόγια το Note είναι και smartphone και φορητός υπολογιστής και media player και σημειωματάριο.
Τα χαρακτηριστικά του θα μπορούσαμε να τα περιγράψουμε ως εντυπωσιακά. Ιδιαίτερα την Super Amoled οθόνη του διαγωνίου 5,3" ιντσών (1280×800). Ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος στα 1,4 GHz (αυτός που φοράει και το Galaxy Tab 7.7), η μνήμη RAM φτάνει το 1 GB και λειτουργικό είναι το Android 2.3. Η πίσω οθόνη είναι ανάλυσης 8 ΜΡ και διαθέτει LED flash, ενώ η μπροστινή είναι 2 ΜΡ. Είναι πάρα πολύ ελαφρύ παρόλο το μέγεθός του (μόλις 178γρ) και το πάχος του είναι μόνο 9,65 χιλ.
Διαθέτει πάρα πολλές λειτουργίες που το καθιστούν το απόλυτο σημειωματάριο (με τέτοιο όνομα δεν γινόταν αλλιώς) και πρόκειται να λύσει τα χέρια σας στον συγκεκριμένο τομέα. Για να σας διευκολύνει ακόμη περισσότερο διαθέτει stylous pen, με το οποίο η εγγραφή ή επεξεργασία των σημειώσεων σας γίνεται παιχνιδάκι.
Το Samsung Galaxy Note θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο σε δύο εκδόσεις, την LTE και την HSPA+. Μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για τη νέα συσκευή του κορεατικού γίγαντα στο βίντεο που ακολουθεί.




Πηγή: http://www.pcw.gr

2 σχόλια:

BlogS of Hariyanto είπε...

nice share info :) was here with smile from Makassar Indonesia

Unknown είπε...

Thanks for visiting my blog my friend. :)

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...