Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

"Πλατινένια" τροφοδοτικά από την Enermax


Έχω ξαναπεί (και θα το λέω συνέχεια) πως όταν αγοράζουμε νέο Η/Υ ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ κομμάτι του είναι το καλό τροφοδοτικό. Τροφοδοτικά των 600W και των €40 ξεχάστε τα (έχω βρει με € 27! Καλύτερα αγοράστε μία τετράδα μπαταρίες...). Το καλό τροφοδοτικό θα φροντίσει για τη σωστή λειτουργία των υπόλοιπων συστημάτων και θα τα προστατέψει από τις γνωστές αυξομειώσεις της τάσης στο ρεύμα της ΔΕΗ.

Η Enermax παρουσίασε τη νέα της σειρά Platimax, με μεγάλη ποικιλία σε μοντέλα και αποδοτικότητα από 90% έως 94% σε φόρτο από 20% έως 100%. Όπως είναι φυσικό αυτό δίνει στη σειρά το χαρακτηρισμό 80 PLUS Platinum.
Η σειρά περιλαμβάνει τροφοδοτικά για κάθε χρήση τα οποία ξεκινάνε από τα 750W και συνεχίζουν : 850W και 1200W προς το παρόν, ενώ το Νοέμβριο θα κυκλοφορήσουν αυτά των 500W, 600W, 1000W και 1500W(!).
Η εταιρεία ενημέρωσε πως ετοιμάζει και ένα ακόμη 1000άρι τροφοδοτικό (1000W OC Edition) το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να "δώσει" 83Α σε ένα rail. Επίσης, μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στο σύστημα ψύξης, το οποίο (έχοντας ρυθμιστή στροφών για τον ανεμιστήρα) κρατάει χαμηλά τόσο τη θερμοκρασία του τροφοδοτικού, όσο και το θόρυβο.


Πηγή: http://hexus.net

2 σχόλια:

Sharpedon είπε...

83A σε ένα rail; :O
Καραwow, μιλάμε για πολύ χοντρό ρεύμα, μπαταρία νταλίκας φορτίζεις με τόσα Amper!
Πως αντέχουν την θερμότητα τα καλώδια;
Επάργυρα υποθέτω;

Unknown είπε...

Καλά, μιλάμε για υποσταθμό της ΔΕΗ πλέον! Οικονομικό και οικολογικό! Αυτά είναι!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...