Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Android 4.0 για τη νέα ταμπλέτα της Acer



Η Acer ανακοίνωσε πως αρχές του έτους πρόκειται να κυκλοφορήσει (πρώτα στη Βρετανία) η νέα της ταμπλέτα με το όνομα Iconia A200. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (γκρι του τιτανίου, μεταλλικό κόκκινο και μαύρο), λειτουργικό θα είναι το ολοκαίνουριο Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) και η Acer τονίζει πως βασικά του χαρακτηριστικά θα είναι το ευκολότερο social networking και βέβαια η χαμηλή του τιμή.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του είναι τυπικά. Οθόνη διαγωνίου 10,1" (1280x800), θύρα USB, υποδοχή για κάρτα μνήμης micro SD, μπροστινή κάμερα 2ΜΡ, μνήμη 1GB και επεξεργαστής ο διπύρηνος Tegra 2 της Nvidia.
Τέλος, η εφαρμογή της Acer SocialJogger κάνει ευκολότερη την παρακολούθηση του Facebook, του Twitter και των υπολοίπων social networks.
Σίγουρα υπάρχουν (ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες) στην αγορά ταμπλέτες με περισσότερα και δυνατότερα χαρακτηριστικά. Αν όμως η Acer συνεχίσει την πάρα πολύ καλή τιμολογιακή της πολιτική, σίγουρα το Iconia A200 θα είναι μία αξιοπρεπέστατη και συμφέρουσα αγορά. Θα το δούμε το επόμενο διάστημα όταν θα ανακοινωθεί η τιμή και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.


Πηγή: http://hexus.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...