Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Νέο All in One PC από την HP με 27" monitorΑφού σας ευχηθώ Καλή Χρονιά για άλλη μια φορά, θα ξεκινήσω την πρώτη ανάρτηση του έτους με κάτι που ενδιαφέρει όλο και περισσότερους χρήστες πλέον. Μιλάω για τα all in one PCs, τα οποία σιγά σιγά αποκτούν περισσότερους θαυμαστές λόγω της ευχρηστίας τους. Η HP είναι μία εταιρεία η οποία ασχολείται πολύ με τη συγκεκριμένη κατηγορία και την επόμενη εβδομάδα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο εντυπωσιακό μοντέλο, στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας.
Πρόκειται για το μοντέλο HP Omni27 PC, που όπως φανερώνει και το όνομά του, διαθέτει μία χορταστική οθόνη 27". Εννοείται πως είναι ανάλυσης Full HD, δεν είναι όμως αφής όπως στα προηγούμενα μοντέλα της HP. 
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι επίσης πολύ καλά, με εξαίρεση την κάρτα γραφικών βέβαια. Και λέω βέβαια, γιατί οι συγκεκριμένοι Η/Υ δεν προορίζονται για hardcore gaming, αλλά για δουλειές γραφείου, σερφάρισμα στο ίντερνετ και αναπαραγωγή multimedia υλικού.
Επεξεργαστής είναι ο τετραπύρηνος Intel Core i5 2400S, κάρτα γραφικών η Intel HD Graphics 2000, η μνήμη RAM φτάνει τα 6GB, σκληρό δίσκο μέχρι 2ΤΒ χωρητικότητας, διαθέτει 2 USB 3.0 ports, 1 HDMI-in, ηχεία HP's Beats Audio και φυσικά wireless keyboard και mouse.
Η τιμή του θα είναι στα $999 και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο.


 Στην ίδια έκθεση η ΗΡ θα παρουσιάσει και το HP Compaq L2311c Notebook Docking Monitor. Πρόκειται για ένα 23" μόνιτορ Full HD ανάλυσης το οποίο μπορείτε να συνδέσετε μέσω μία USB θύρας (2.0 ή 3.0) και να προβάλετε το υλικό από τον φορητό σας.
Επίσης το μόνιτορ διαθέτει 2 USB 2.0, 2 USB 3.0 θύρες, καθώς και 1 Ethernet. Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, πρώτα στη Βρετανία, σε τιμή κοντά στις 180 λίρες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...