Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Έρχεται το Nintendo 3DS

Έρχεται επιτέλους η πολυαναμενόμενη 3D φορητή κονσόλα της NIntendo, με την ονομασία "NINTENDO 3DS". Ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει πρώτα στη Μ. Βρετανία στις 25 Μαρτίου. Οπότε λίγο αργότερα θα είνaι και στη χώρα μας.


Σύμφωνα με την εταιρεία, η κονσόλα θα κυκλοφορήσει για αρχή στα χρώματα Cosmos Black και Aqua Blue και θα έχει οθόνη 3,5 ιντσών με δυνατότητα προβολής τρισδιάστατου περιεχομένου χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών. Στην πίσω πλευρά θα διαθέτει 2 κάμερες έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να τραβήξει τρισδιάστατες φωτογραφίες.
Η Nintendo επιβεβαίωσε πως μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν κυκλοφορήσει το λιγότερο 25 3D παιχνίδια, διαφόρων κατηγοριών, τα οποία θα καλύψουν όλα τα γούστα των παικτών. Κάποια από αυτά θα είναι τα PES 2011 3D και Street Fighter IV 3D, οπότε δύσκολα κάποιος θα μείνει παραπονεμένος.
Εννοείται πως θα διαθέτει σύνδεση Wi-Fi, με τους τυχερούς κατοίκους της Βρετανίας να απολαμβάνουν πολλά προνόμια (σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασύρματης δικτύωσης) , προνόμια που προφανώς δεν θα δούμε ποτέ στη τριτοκοσμική σε θέματα τεχνολογίας χώρα μας.



Πηγή: http://www.t3.com/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...