Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Come back της Sony στα all-in-one PCs

Μετά την HP και την MSI που παρουσίασαν "όλα σε ένα" PCs το τελευταίο διάστημα και η Sony επανέρχεται δυναμικά στον χώρο, με τη νέα σειρά Vaio L.

Η οθόνη είναι 24 ιντσών και σαφώς καλύτερα σχεδιασμένη από τον προκάτοχό της, έτσι ώστε να είναι "ιδανική για οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού", όπως λέει η Sony.
Η Full HD (ανάλυσης 1,920x1,080) οθόνη εννοείται πως είναι αφής, χρησιμοποιεί την τεχνολογία LED back lighting, αλλά η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι το πλαίσιό της είναι επίσης touch sensitive. Για παράδειγμα αν ακουμπήσετε το λογότυπο "Vaio", στην πάνω αριστερή γωνία, ενεργοποιείται η Media Gallerie, ενώ αν αγγίξετε την αριστερή πλευρά εμφανίζεται πληκτρολόγιο στην οθόνη.
Για να αξιοποιήσετε πλήρως την ανάλυση της οθόνης, υπάρχει η επιλογή για οπτικό δίσκο Blue-Ray, ενώ επεξεργαστής μπορεί να είναι ένας εκ των Core i5 και Core i7 της Intel. Κάρτα γραφικών είναι η GeForce GT 540M της Nvidia, ενώ από άποψη συνδεσιμότητας διαθέτει ό,τι θα χρειαστείτε: Bluetooth 3.0, USB 3.0, Wi-Fi, HDMI (έξοδο αλλά και είσοδο έτσι ώστε να χρησιμοποιήσετε το Vaio L σαν μόνιτορ για εξωτερικές συσκευές).
Σύμφωνα με τη Sony, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο σε τιμή που ακόμη δεν ανακοινώθηκε.

Πηγή: http://www.hexus.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...