Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η περίληψη της εβδομάδας που πέρασε


Πολλά τα προβλήματα της περασμένης εβδομάδας με την κατάρρευση του Blogger και λίγες οι αναρτήσεις, ενδιαφέρουσες όμως θέλω να πιστεύω. Πάμε να δούμε στα γρήγορα την περίληψη της εβδομάδας που πέρασε.
Το Deus Ex είναι ένα RPG με μεγάλη ιστορία. Πολλοί είναι λοιπόν οι gamers που το περιμένουν. Η δημιουργός εταιρεία δημοσίευσε από τώρα τις απαιτήσεις του παιχνιδιού σε hardware για να ξέρουμε κατά πόσο είναι σε θέση τα PC μας να το "σηκώσουν".
Συνεχίζουμε με παιχνίδι και αυτή τη φορά δικτυακό μάλιστα. Η Kuma Games με το παιχνίδι Osama 2011 σου δίνει τη δυνατότητα να σκοτώσεις μέσω του Η/Υ σου τον αρχηγό της Αλ Κάιντα.
Στην αγορά των κινητών τώρα, το νέο υπερκινητό της Samsung, Galaxy S2, ήδη έχει φτάσει τις 3 εκ. προπαραγγελίες και σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο πετυχημένα κινητά της χρονιάς.
Η Microsoft από την πλευρά της έκανε την κίνηση ματ αγοράζοντας το γνωστό σε όλoυς μας Skype. Δαπάνησε ούτε λίγο ούτε πολύ $ 8,5 δις και σκοπεύει να το αξιοποιήσει στα δίκτυα των Xbox και Windows Phone.
Το δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ανακοίνωσε το νέο του site για περιήγηση μέσω κινητού, το οποίο δεν χρειάζεται συγκεκριμένη εφαρμογή στο τηλέφωνό σας για να τρέξει, αλλά μόνο τον browser του κινητού σας.
Στον χώρο των notebook τώρα, οι Acer και Samsung ανακοίνωσαν τους νέους τους φορητούς οι οποίοι "τρέχουν" το λειτουργικό της Google, Chrome OS, και δεν χρησιμοποιούν σκληρό δίσκο, αλλά είναι οι πρώτοι φορητοί Η/Υ που κάνουν χρήση του cloud computing.
To διάσημο eBay, λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος σε μία από τις σελίδες του, κατά λάθος δημοσιοποιούσε τα στοιχεία των πελατών του. Κάτι που ευτυχώς ανακαλύφθηκε και λύθηκε άμεσα από την εταιρεία.
Στο χώρο των HDTVs η Panasonic έκανε νέο ρεκόρ με τη δημιουργία της μεγαλύτερης οθόνης υψηλής ευκρίνειας στο κόσμο, με διαγώνιο περίπου 61 μέτρα, ενώ η Motorola παρουσίασε το νέο ανθεκτικό της κινητό, με το όνομα Titanium, το οποίο είναι κατασκευασμένο με στρατιωτικές προδιαγραφές για να αντέχει στις κακουχίες.
Επιστρέφουμε στα παιχνίδια και στην εκπληκτική αναπαράσταση παλιών κλασικών arcades με την τεχνική του stop motion και 5 κιλά ζελεδάκια! Τέλος ο υπερ-cool Agent 47 επιστρέφει στους υπολογιστές μας για μία ακόμη αποστολή στο Hitman: Absolution.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...