Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"All In One" διασκέδαση από την Packard Bell

Πριν λίγο καιρό είχαμε δει στο "Τζιμάνι" τις "all in one" προτάσεις από τις SONY και HP. Σειρά παίρνει η Packard Bell με το νέο μοντέλο τής σειράς "oneTwo" στις 20 ίντσες (τα υπόλοιπα 2 μοντέλα είναι στις 21,5" και 23") με το όνομα Packard Bell oneTwo S και τιμή που θα ξεκινά από τα €499. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών "όλα σε ένα" είναι μία νέα αναπτυσσόμενη αγορά. Απευθύνονται σε ανθρώπους που ψάχνουν νέους τρόπους να χρησιμοποιούν την τεχνολογία, να δημιουργούν περιεχόμενο, αλλά και για να το απολαμβάνουν με μια φιλική διασύνδεση.
Από το 2009, η Packard Bell έχει καθιερωθεί ως βασικός παίκτης στην αγορά "όλα-σε-ένα", με την αναγνωρισμένη σειρά oneTwo που διατίθεται σε 21,5 και σε 23 ίντσες.   Τώρα, η Packard Bell μεγαλώνει την επιτυχημένη σειρά με ένα ανεπανάληπτο μοντέλο 20 ιντσών: το ολοκαίνουργιο Packard Bell oneTwo S. Κομψό και διαισθητικό όπως ολόκληρη η σειρά, αυτό το νέο μοντέλο ταιριάζει στη σύγχρονη ψηφιακή ζωή και χωράει σε οποιονδήποτε χώρο. Το προσαρμοζόμενο touch portal, διαθέτει άφθονες μικροεφαρμογές και παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων και κοινωνικά δίκτυα.

Κομψός και φιλικός σχεδιασμός
Το Packard Bell oneTwo S εντυπωσιάζει με το μοναδικό του καμπυλόγραμμο σχεδιασμό, που θυμίζει χαρούμενο χαμόγελο και χαρίζει φιλική, απλή και διασκεδαστική καθημερινή εμπειρία. Χάρη στην εξαιρετικά λεπτή και λιτή γραμμή του, εξοικονομεί χώρο. Το πλαίσιο συνδυάζει το γυαλιστερό μαύρο, το λευκό ματ, το χρώμιο και το ασημί, για εύκολο συνδυασμό με οποιοδήποτε χώρο και διακόσμηση. Η βάση χρωμίου μπορεί να ρυθμιστεί με το ένα χέρι, για την καλύτερη δυνατή γωνία προβολής. Με ένα και μοναδικό καλώδιο ρεύματος, το νέο Packard Bell oneTwo S είναι σίγουρα εύκολο στην εγκατάσταση.

Αγγίξτε και εξατομικεύστε την ψυχαγωγία σας
Η προσαρμογή είναι το βασικό στοιχείο της Packard Bell. Το Packard Bell Touch Portal είναι δυνατό να προσαρμοστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν πολυμέσα και κοινωνικά δίκτυα με διαισθητική χρηστικότητα.
Δείξτε το προσωπικό στιλ και τη μοναδικότητά σας, προσαρμόζοντας την ταπετσαρία σας. Επιλέξτε το μοτίβο και επεξεργαστείτε ή δημιουργήστε νέες δικές σας εικόνες. Διαλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία και εμφανίστε τη στην ταπετσαρία σας, ρυθμίστε την ώρα και την ημερομηνία ή δείτε τον καιρό στο μέρος που θα θέλετε να πάτε ή να βρισκόσασταν. Μπορείτε να ανοίξετε πολλές έξυπνες μικροεφαρμογές απευθείας από την επιφάνεια εργασία σας!
Με το TouchMemo, μπορείτε να γράψετε μια χειρόγραφη σημείωση, να την εμφανίσετε στην επιφάνεια εργασίας και να ρυθμίσετε μια υπενθύμιση. Με το TouchFriends, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους φίλους σας και να εμφανίσετε την εικόνα τους στην επιφάνεια εργασίας. Με την προαιρετική ασύρματη σύνδεση υψηλής ταχύτητας, μπορείτε να μένετε πάντα συνδεδεμένοι.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εφαρμογές από τον υπολογιστή στην πύλη αφής PB Touch Portal και να τακτοποιήσετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη θέση των έγχρωμων εικονιδίων ή των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε συχνά, για γρήγορη πρόσβαση και εκτέλεση. Είστε πλέον έτοιμοι για τη νέα διάσταση φιλικών προς το χρήστη και διαισθητικών εφαρμογών αφής.

Εύκολη κοινή χρήση
Το Packard Bell oneTwo S παρέχει πλήρη σύνδεση στο Internet και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, με δυνατότητα χειρισμού με την αφή.
Ο TouchBrowser κάνει την περιήγησή σας στο Web ευκολότερη και ταχύτερη. Μπορείτε να αποθηκεύετε Αγαπημένους ιστότοπους σε φακέλους, με εύκολη μεταφορά και απόθεση, να αγγίζετε και να ανοίγετε πολλές ιστοσελίδες, για να τις συγκρίνετε μεταξύ τους. Το Journal Clipboard παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ενημερώσεις ιστοσελίδων.
Το TouchMusic σας επιτρέπει να οργανώνετε και να απολαμβάνετε ολόκληρη την προσωπική σας συλλογή MP3. Περιηγηθείτε στη Μουσική σας βιβλιοθήκη, στα Πρόσφατα τραγούδια ή στα Νέα άλμπουμ, για να ακούσετε αμέσως το αγαπημένο σας τραγούδι.
Με το TouchPhoto μπορείτε να διαχειριστείτε τις φωτογραφίες που έχετε στο oneTwo S (ή στο Facebook και στο Flickr), για να τις μοιράζεστε γρήγορα με τους φίλους σας.

Με το TouchVideo, μπορείτε να περιηγηθείτε στα βίντεο που υπάρχουν στη Βιβλιοθήκη βίντεο και να τα μοιραστείτε αμέσως στο YouTube. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα δημοφιλέστερα βίντεο και τα τελευταία κινηματογραφικά trailer με άμεση πρόσβαση στο YouTube.
Δημιουργήστε τα δικά σας εφέ κάμερας για φωτογραφίες και βίντεο με το TouchCam. Η εγγραφή HD της ενσωματωμένης κάμερας 2.0 MP HD παρέχει εικόνες υψηλής ποιότητας.

Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε στην ταπετσαρία σας την πλήρη έκδοση του λογισμικού Adobe® Photoshop® Elements 9, για να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο αγαπημένο σας πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Το Packard Bell oneTwo S διαθέτει το “Cyberlink™ MediaEspresso 6”, τον ταχύτερο μετατροπέα πολυμέσων γενικού τύπου.  Το MediaEspresso μετατρέπει οποιονδήποτε τύπο αρχείων βίντεο από τη βιβλιοθήκη βίντεο του υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε εύκολα σε άλλες φορητές συσκευές, όπως smartphone, με εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

Συναρπαστική διασκέδαση "όλα σε ένα"
Το νέο Packard Bell oneTwo S διαθέτει κορυφαίας ποιότητας στοιχεία που εξασφαλίζουν εξαιρετικά εύκολο multitasking. Η οθόνη υψηλής ευκρίνειας 20 ιντσών παρέχει ζωντανές εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Το προαιρετικό TV-tuner προσφέρει εμπειρία χωρίς όρια όπως η ψηφιακή τηλεόραση, εμπλουτισμένη με πραγματικό ήχο ποιότητας επαγγελματικού στούντιο, χάρη στο THX® TruStudio PC™.

Το Packard Bell oneTwo S διατίθεται είτε με τους επεξεργαστές 2ης γενιάς Intel® Core™ ή με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές AMD μέχρι το Phenom II X6. Οι προαιρετικές διακριτές κάρτες γραφικών NVIDIA® ή AMD Radeon™HD με πλήρη υποστήριξη Microsoft DirectX® 11 ολοκληρώνουν την εικόνα των επιδόσεων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για τα αντίγραφα ασφαλείας και τη δημιουργία διπλών αρχείων, χάρη στο MyBackup, την εφαρμογή αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της Packard Bell. Απαλλαγείτε από κάθε περιορισμό και εμπόδιο και απολαύστε την απόλυτη ελευθερία στον υπολογιστή σας με το προαιρετικό ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Το Packard Bell oneTwo S θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούλιο του 2011 με εκτιμώμενη τιμή που θα ξεκινά από τα  499€. Η διαθεσιμότητα, η προσφορά λογισμικού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.


Πηγή: http://t3mag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...